Navštíveno 1115x

10.03.2010, 21:08 |
Dušan poraďte kam do Itálie? Chtěl bych nejaké městečko, ať je kam jít, kousek od moře, nechci přejíždět na každý koupání autem. Scháním slušný apartmán ( možná pojedem tři rodiny) nebo hotel. Pár lidí radilo Gargano, podle fotek pěkté, ale mám rok a půl starého kloučka a 1500 km na něj bude dost. Normálně jezdíme Chorvatsko, ale v Itálii fakt netuším kam.
celá ligurská riviéra od Janova po Francii... krasny more, minimum turistu...
jinak ja rika luke, ligura je mozna nejkrasnejsi kus pobrezi v evrope, ale je to uz 1200km.
[ Link ] - pěkné apartmány,od moře ho dělí jen pás hotelů, jít je taky kam.
Musim potvrdit slova, co uz zde padly:
LIGURSKA RIVIERA je tutovka... urcite se tam pojedu znova podivat ;)
Tip:
Známí jezdí do Cieloverde u města Grosseto,
je to "obrovský sekvojový Camp" (je videt na googlu ze satelitu)
se super chatkama a nádhernýma plážema,
a okolní Toskánské scenerie na výlety, to je sen !
[ Link ] 
Tip 2:
Scalea, Calábrie to už je štreka, ovšem to moře a pláže mě dostaly

11.03.2010, 12:36 |
Dušan to San Benedetto je pěkný, koukam vzdálenost kolem 1200 km, to by ještě šlo. Pod stan nechci, polezou po mě brabenci! Ta Calábrie je určitě pecka, ale nějakých 20 hodin cesty :(
Mam vyzkousene osobne Pietra Ligure i San Bene... a pohoda ;)
Ja letos planuju Gargano. Malo lidi, pekne more a jistejsi pocaci nez na severu. Italie se mi libi cela,ale obloukem bych se vyhnul letoviskum typu bibione...
hele doporučuju San Benedetto nebo kousek vedle martinsicuro, tady máš kontakt na češku co tam má vlastní ubytování, bydlí přímo tam, jmenuje se Petra info@agenziapetra.it
jo a kdybys to nechtěl jet v kuse tak ti dám kontakt na hotýlek na lago di garda je to odsud cca 800 je tam blízko supr zábavní park

14.03.2010, 20:54 |
Dušan 2 nocarret: a ta Petra vlastní nějaký apartnám v S.Benedettu? Nemáš nejaký info jak daleko od moře nebo fotky? Není to jenom pro známé?